Zdravím, potřeboval bych radu ohledně následujícího problému,pokud tedy někdo máte nějakou zkušenost nebo tušíte co by to mohlo být.
Mám Cromu 2.0 16V,r.v. 94. Minulý týden jsem jsem měnil nějakou naprasklou hadici od chlazení(tekla kapalina) a u té přiležitosti ještě jednu,která vedla k tomu (nevím co to je) na přilloženém obrázku. Od té doby svítí resp. přerušovaně svítí kontrolka vstřikování. Po nastartování nesvítí vůbec, po cca deseti munutách začne,ale zhasíná po sundání nohy z plynu nebo naopak při razantním sešlápnutí. Při delší jízdě už pak svítí pořád. Když se nechá auto stát na volnoběh,občas pak zhasne. problikávala již dříve,(cca 1x týdně)ale vždy stačilo jen prošlápnout dvakrát plyn a byl pokoj.Pokud se to neudělalo,motor na volnoběh chcípl. ted již nechcípá,ale zase to svítí pořád,tak nevím...????
při výměně hadic se manipulovalo s tou tlustou velkou hadicí sání co jde ke klapce a tím zařízením,co nevím k čemu je,viz obrázek... návštěvu fiatu nechávám jako poslední možnost,neb jen nějaká doagnostika bude nejmín za litr a výsledek značně nejistý...díky za jakoukoli radu jirka