Tak konecne nejaky cas, tak som si povedal, ze nieco cvaknem (ale iba mobilom) a hodim to tu a konence sa vam predstavim
Takze moj pribeh:
Pred Cromulkou som mal Hondu Civic `96 a auto bolo po motorovej casti fakt uplne super a bezproblemov!! No nemal som stastie na minulych majitelov a zvonka bolo auto dost biedne. Vela skrabancov, sramov, tieklo do kufra, do kabiny, po case som zistil ze bolo burane z pravej strany az som ju troska tukol aj ja a to uz som nevydrzal tak sla prec, aj ked som ju mal rad
Tak som zacal hladat nieco nove a po bruzdani netom som narazil na Cromu. Dlho som nerozmyslal, povolal, dohodol sa a islo sa na druhy koniec SK do Prievidze
A aby som pravdu povedal, velmi som sa tesil ked som ju zbadal, lebo to bolo prve auto co som kedy chcel!!! Teda ked som este len zacal chodit na strednu a zacal sa pomaly ale isto (4 roky
) blizit vodicak
, som zacal hladat len tak zo zaujimavosti auticka a vtedy som si uz zalubil Cromu. Proste sa mi pacila, vsetka ta vybava a bezkonkurencna cena... Pamatam, ze aj rodicom som hned zacal hlavu lamat tym, ze som len o Crome doma hovoril. Ale ako cas plynul,pozabudlo sa, prisiel vodicak a prve auto a to bola ta Hondicka... Ale teraz, ako keby som si plnil "detsky" sen
Proste sa tesim, ze ju mam, vzdy ked si do nej sadnem, do tych velkych pohodlnych kozenych sedadiel, neskutocny priestor v kabine a kufri. A na ceste, ked ma niekto vytoci alebo struha az barz velkeho frajera s tou svojou feliciou, fabiou ci octaviou... Dupnem na plyn a cav a paaa
Aj ked ma teraz trosku stve, ale to ma robit asi kazde auto, aby si ho majitel o to viac cenil a vazil, ked sa s nim tolko hraje a venuje sa mu. A tie Cromulky to asi aj tak chcu, aby sme sa im venovali, ved aj oni si chcu niekedy pokecat a nechat sa o seba starat
Fiatik je inac 2,0 16V `94 137 konikov, co vsetci isto dobre viete
s prerabkou na LPG (vraj original abarth), co je inac tiez na nezaplatenie, kedze ma 1km cesty stoji cca 1, 20 SKK... Ako fakt zadarmo vozenie v dnesnych casoch
No a nejake tie fotecky, ale len mobilom, bo nebolo co ine po ruke