Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je čtv 21. lis 2024 14:48:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TomyCromy uvádza...
PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 19:40:15 

Moja Croma : 2,5 TD 74kW ,el okná, sedadlá aj zrkadlá, na aute bol menený olej + filter, vzduchový aj olejový filter, repas štartera, vymenené predné tlmiče a struny, nejaké plastíky a drobnosti v interiery, vymenil som aj zadne sedadlá a teraz mam 2+1 a original cromacke elektrony..ja som 3 (nadmieru spokojný) majitel (ten predomnou tam dal novú vodnú pumpu,komplet brzdy a tiež sa staral - automechanik)..

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
:ugeek:

Naposledy upravil TomyCromy dne ned 14. úno 2010 19:53:21, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku: Re: TomyCromy uvádí...
PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 19:45:35 

noo konecne:D aj dinosauri su pekny aj croma ale najvac ma uchvatili te sedacky v elektrike .....v starom modeli som el sedacky este nevydel...

Předmět příspěvku: Re: TomyCromy uvádza...
PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 20:29:05 
Administrátor

ty kola na ní vypadají dost dobře :) ale máš tam nějaké nižší pneu ne?
jinak elektrické sedačky jsou fakt šupa :) fungují správně tak jak mají? i po těch letech?

PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 20:41:26 

tomi tak sa nimi pokochaj..fakt parad čo... a fungujú obä ale nie bezchybne.. na mojej (šoferovej strane) su pošahane vypínače - zrejme kontakty..ide do zadu ale zriedkakedy (musim najsť spravnu polohu vypínača) a ide aj dopredu a to iste aj so sedakom..dole ide..hore ťažšie...

a o akých dinosauroch?... :lol: :lol: :lol: som sa sekol s fotkami o číslo ale už som to napravil..

a k elektrike... obyčajne neposluchaju vypínače na okná.. u mna teda nie..no musim v lete alebo najar prečistiť celý mechanizmus sťahovania, lebo idu trošíčku ťažšie...

a kola? však su fajn.. obyčajne jednoduché tvary kolies k obyčajným jednoduchým tvarom Cromy a je to...preto je Croma Croma... a su tam nizkoprofilové gumy..ale micheliny pojdu na jar do ruží a nové pojdu hore..

PříspěvekNapsal: ned 14. úno 2010 20:45:41 

no tie tlacitka na sedackach to lubi blbnut ...jeden blbne aj mne na mojej sedacke musim ho silou zatlacit aby sa mi pohla sedacka ...inak aj som to mal s casti otvorene no moc daleko som sa nedostal .. ziadna slava najlepsie by bolo zohnat take do zasoby možno by wd čko pomohlo

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 1:05:46 

No musim uznat aj stary model moze vyzerat krasne no a tie elektricke sedacky, kolesa no proste krasa. ale co som si vsimol ma jednu malu chybicku a to zadne lemy ale fakt inak vyzera super :D

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 6:08:06 

no zadné lemy..asik to dam po zime streknúť..ten jeden dal chalanisko predomnou robiť, ale nedotiahol to..a ja som nato tiež nejak kašlal, ale dam to teraz spraviť..bola by jej škoda..ale až naraz s predným ľavým blatníkom.. chalan, čo mi to prezul (týmto ho pozdravujem magora u nás z AGIP), mi dal krátke šroby a takto to dopadlo..ušlo mi koleso a padol som na kotúč..šťastie že som sa len pohýňal z križovatky a nie niekde mimo mesta tak pri 90km/h ..našťastie na to doplatil len ten ľavý blatník a jeho nos...

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 6:18:25 

páči sa? no lahodí oku..ale čo poviete na moj úlovok...pozrite si tento starý model..
jednu chybu má, že som ho predal :cry: ...neprejde deň keď na ňu nemyslím a neprejde deň keď som to nelutoval :roll: ...a keď si prezriete fotky pochopíte prečo...mám ich ešte pár,ale pripnem až ked ich nájdem...

ale jak pyšne som na nej chodil?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

!!!!!!!!SSLLEEČČNNAA NNEEBBEEZZPPEEČČNA !!!!!!!!!!!

a LTFC prepač že som klamal ked som Ti napísal že krajšiu od Tvojej som nevidel..videl a aj vlastnil..ale sam si ju chvaliť nemôžem..

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 10:18:52 

no tak tuto si pamätám ešte s autobazar.eu ked tam bola na predaj cca 1 a pol roka do zadu. tato je este krajsia ako ta co mas teraz neviem ale tie tvoje mk1 vyzeraju nadherne ja mam tiez jedne a ta je v katastrofálnom stave.

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 12:15:13 

to hej bola tam a bila hned doočí... chlap ju predaval za 60.000,-(v starej mene) a nechcel pustiť nič..až nato sám prišiel že ju za tolko nepreda a ked sam pustil asi o 3 mesiace cenu dole, hned som povedal že musí byť moja...a bola...

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 18:18:58 

ale co ja vbiem tak stala nieco okolo 30000Sk no dufam ze teraz hovorime o tej druhej co si predal a ak sami zda tak sa mi zdalo ze som ju potom este raz videl na autobazar.eu ale iba papiere na predaj. no a musim sa priznat chcel som ju kupit ked bola na nete ale potom som nasiel tu co ma teraz Tomy6677 a ten mi ju vyfukol no a tak som kupil tu sedu no a potom som kupil dalsiu a dalsiu

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 19:31:11 

nie isto bola za 60.000,- a mal ju chlap z TO..potom pustil cenu a ja som ju kupil za 40.000,- a potom si ju asi pamatáš, ked som ju predaval ja.. odišla za 25.000,- a tabulky mam ešte stále nad stolom..hen kukam sa ne denne... :cry:

PříspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 19:43:43 

išiel by som v pohode aj do dalšej Cromy..ale už len nový model, v el. a s automatickou klímou.. tuto strelim, niečo doložím a mam...ale sedadla s elektrikou si premontujem, ked sa Vám tak páčia.. :D :P

PříspěvekNapsal: úte 16. úno 2010 7:38:02 

aj tu na fore su chlapci co predavaju svoje cromy staci sa spytat kto by predal a urcite by si niecovybral

PříspěvekNapsal: úte 16. úno 2010 20:26:43 

oka..pýtam sa...kto by predal Cromu?

podmienky : rv 93-96, 2,5TD ale len 85kW, automatická klima, el zrkadla, ABS, bez krídla na kufri, ABS
požiadavky : šíber, pekná, el okna aj v zadu(dobré by bolo) pekná,
olej vymenim + filtre, čapy tiež, ale nech nieje rozčaptaná a nie zelena ani modrá farba..

PříspěvekNapsal: stř 17. úno 2010 9:57:03 

No tak ta stara je fakt ze pekna!!! Co tam mas za kolesa?? Myslim velkost aj rozmer pneu??? Lebo prave chcem nieco kupit na leto a neviem aky rozmer? Cital som tu to vlakno ohladom kolies, ale aj tak som sa nevedel rozhodnut a toto co mas na tej starej, tak sa mi neskutocne paci ;) Od kupi tam mam na leto nejake AEZy a 195/55 R15, ale gumy su tak neskutocne zle zjazdene, ze na nich viac ako 100km/h neda jazdit... Tak teraz neviem ci kupit rovnake, alebo dat 195/60,alebo 205/60... A aj to rozmyslam ci nedam aj ine kolesa cele, lebo tie AEZ nemaju strediaci 58,ale len o cosi viac a dost mi to robilo paseku so srubami, raz mi tiez skoro vypadlo predne lave a to som bol na vypadovke a isiel tych 100 :!: :!: Stastie stastie ze som stacil zabrzdit...

PříspěvekNapsal: stř 17. úno 2010 15:23:55 

no co viem jeden cas chcel svoju cromu predat tommy6677 ale ta nie je 85kW al. 74kW ale to nevadi je to cukrik ved pozri si jeho topik a uvidis.

PříspěvekNapsal: stř 17. úno 2010 16:25:49 

nie nie nedam si ju:D cil ju mam predavat ked už som dal cerpadlo zrepasovat:D

PříspěvekNapsal: stř 17. úno 2010 18:38:31 

Gumy? 195/55 a 55 ZR ale Cromula je na nich dobre tvrdá.. v predu mám nejake Barumky a vzadu Michellinky ale teraz pojdu dole, majú už niečo zasebou..musia ísť nové..a pôjdu asi všetko Micheliny..tie maju ajtak najlepšie vlastnosti a vydržia fakt neskutočné množstvo kilometrov..chalani? aké mate skúsenosti so značkami? kto verí akej?

šrób by až tak nebol krátky, ale v závit na kotúčoch je narezaný tak 5 mm od hrany a potom je to problém..

aale další detail.. tieto 15 s gumami majú menší priemer ako čo mám zimné 14 na origo plecháčoch..a teraz otázka.. prečo nemôžem mať na aute 15 s gumou s menším priemerom ako 14 185/65 , ked 15 nemam v techničáku..to je pakaren čo..ale legislatíva nepustí..

poviem pravdu tieto elektróny sa mi až tak nepáčili,lebo som ich dostal v kufry s tou čiernou a oproti tým..no ale ked som ju obul..neni očom.. ajtak kolesá robia auto autom a pozor na detailík..červená čiapočka na ventiloch..tak to tam svieti....ale mooc sa mi to luubi..

PříspěvekNapsal: stř 17. úno 2010 18:40:38 

no a to som tu sám čo má starý model...jaaaaj....no musim to dať nejak doporiadku..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina