Chalani a co mi poviete na takyto problem... Teraz v zime, bez kartonu, mi auto zahrieva pri normalnej jazde surovo len na cca 60°C, samozrejme ked tocim ide hore ale nad 70 sa nedostane, ked uberiem ide opat dole... Tazko sa potom vykuruje interier... Ked som dal karton, pekne hrialo pri normalnej jazde na tych 80 a fajne teplucko v aute... Jak som tocil isiel samozrejme na 90... Resp aj ked som po uz urcitej jazde zastavil a nechal volnobeh, opat vysiel na 90 ale ked som sa rozbehol, isiel dole... No pocas normlanej jazdy nikdy 90. A teraz vec co som si vsimol. Troska sa oteplilo od tych mrazov, mal som plne auto, ludia aj kufor a zaciatok jazdy pomaly sa motor oteploval, zacalo pekne kurit a vsetko, ale kedze sme boli tazky, motor samozrejme viac pracoval a v pohode sa hned zahrial na 90, z coho som sa tesil... No po chvili jazde som pozoroval ze mi je v kabine aj tak zima a zacal som sledovat vyduchy a aj hla... Isiel normalne vlazny vzduch aj ked som mal nastavene na HI, teda maximum... Tak som zastavil a kukal ci sa nahodou daco nestalo, neutrhlo a tak... Otvoril som kapotu, motor horuci ja fras,ale tak normalne jak fras a kuknem chladiacu a bolo jej tam uplne dost a v pohode a sa z nej kici kurilo... Motor mi este bezal, teda aj fukare a ked som dal ruku pod okno v oblasti motora, jak je klima a z pravej strany nie je lista a tam je uz fukar, no neviem jak to opisat, kazdopadne vlazny vzduch!!! Vypol som motor, trosku postal a ochladil sa a ked sme sa znovu pohli, teplota 70 a pekne horuci vzduch... No opat ked som sa dostal na 90 stupnov, opat vlazny vzduch!!! No nemam ani len sajnu co to moze byt a co to moze sposobovat??? Mate niekto s tym podobne skusenost???
_________________ Fiat Croma 2,0 ie 16V `94 tmava cervena metaliza v TP (podla mna fialova )
|