Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je čtv 21. lis 2024 21:40:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Pidrova Croma 2,5TD 74kw :-(
PříspěvekNapsal: úte 17. lis 2009 11:01:58 

no len teraz tu chybu najst :x myslis packy prepinaca? skusal som dat druhy prepinac a ani vtedy mi to nefungovalo :cry:

PříspěvekNapsal: pát 20. lis 2009 21:02:22 

tak som to odvliekol k mechanikovi- ten sa na to pozrel, o 4 hodky zavolal ze si mozem po to prist. Vysolil som mu 25 € a pytam sa ho ze kde bola chyba a on mi povedal že mi nepovie. Kus barana akoze.Akurat mi povedal ze som mal ten kablik prepaleny, o com som vedel+ relatka "poprehadzovane". Ale tak uz svietia aj dialkove...som zvedavy ze dokedy.

Naposledy upravil pidrik dne ned 26. čer 2011 21:06:46, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pát 20. lis 2009 21:13:58 
Administrátor

jo tak tomu říkám přístup k zákazníkovi, to je napřesdržku, ale tak hlavně že to svítí a zas taková extrémní suma to nebyla, ale zamrzí to no

PříspěvekNapsal: sob 21. lis 2009 9:00:54 

kua dneska ma cromula skoro zradila...siel som rano -2 stupne boli a frcim si ako obvykle a naraz idem asi 70 do pravotocivej zakruty a smyk :shock: hodiny jak hovado, ale nastastie sa mi podarilo udrzat ju na ceste. Ako nerozumiem preco prave v tej zakrute...vsak pred tou zakrutou bolo ovela viac a prudsich zakrut a siel som tam ako obvykle a nic no a prave na tej sa mi to stalo.A to mam ze fungel pred mesiacom kupene nove zimne gumy :? ani snehu na ceste ani nic. Co potom budem robit na snehu kua? :x

PříspěvekNapsal: sob 21. lis 2009 21:08:36 
Mecenáš fóra

Na snehu budes jezdi jeste pomaleji z toho si nic nedelej ja mel uz nekolik smyku a ani jeden nebyl moc prijemny nektery dopadl dobre jiny hure :(

Jinak s temi svetly to je teda pekny zmrd ten opravar nevim proc ti nerekl kde je zavada??? A myslim ze zase tak malo penez si mu nedal. Myslim ze by ti mel presne rict co ti delal jinak mu to nemusis platit prece ne?

No ale hlavne ze to dobre dopadlo ten tvuj smyk i ty svetla.

PříspěvekNapsal: sob 21. lis 2009 22:29:33 

opravar vazne nevyjadrujem sa...prvy a posledny raz som dufam vyuzil jeho sluzby. No a k tomu šmyku...mal som stastie ze nic neslo oproti alebo tak no...bo to by skoncilo horsie...Holt musim davat vacsi pozor...november je november.Ale krasne svietilo slniecko tak to ma asi preto hnalo dopredu. Ej!

no a k svetlam ...napchal som tam klinky take plastove , a trosku som to zdvihol no uvidi sa dokedy tam tie klinky ostanu...bo cesty tu na orave to je hrozne. Este som menil komplet naraznik a daval som tam hmlovky s pridavnymi dialkovymi, tak snad to bude svietit lepsie no. Aj ked sme to spravili tak " fušeracky ale budiž, hlavne ze to tam je :lol:

A dnes som pozeral ze mi nesvieti podsvietenie dvoch tlacidiel tam nad ovladanim klimy tak ze reku pozrem co to tam aky princip, vyberem ten cudlik, pozeram tam, vela som sa nedozvedel, no a ze idem ho dat naspat ten cudlik a on nie a nie tam zacvaknut...Vkuse odtial vypadava. Holt ma to nasralo tak som sa na to vykaslal. Coho sa clovek chyti na crome, to odpadne :(

Naposledy upravil pidrik dne ned 26. čer 2011 21:09:10, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: sob 21. lis 2009 22:31:53 
Mecenáš fóra

Co jsi delal s tim cudlikem moc jsem to nepochopil ja to taky rozdelaval a nic v pohode jsem to zmontoval zpet.

PříspěvekNapsal: sob 21. lis 2009 22:42:42 

vybral som ten cierny cudlik, podtym je take biele "cvakatko" a podtym neviem co uz. tak som dal naspat to cvakatko a ten cierny cudlik nechce na to biele cvakatko sa prichytit. Inak mozes mi poradit co vsetko treba tam rozobrat aby to tlacidlo bolo podsvietene? na akom principe to svieti? dioda alebo co?

PříspěvekNapsal: sob 21. lis 2009 22:46:40 
Mecenáš fóra

Ne dioda tam neni je tam zarovka normalni a takove pacicky plpastove zavedene do kazdeho cudliku a ten plas prave rozvadi to svetlo do vsech cudliku
Jo a jestli ti tam nechce drzet ten cudlik tak jestli si dobre vzpominam mozna tam je i nejake perko? ale fakt uz nevim je to dyl co jsem to rozdelaval.

PříspěvekNapsal: sob 21. lis 2009 23:19:53 
Administrátor

tak nevím jestli to není rukama :D já co rozdělal tlačítka, tak s nima nemám problém dodnes :)

PříspěvekNapsal: ned 22. lis 2009 10:37:55 

no mozno mam gramblave rucicky :shock: ale asi 3 cudliky som povyberal a dal naspat ale ten stvrty tam volajako nechce drzat

PříspěvekNapsal: pát 18. pro 2009 20:23:49 

takze cudlik stale nechce drzat, teraz to nevyzera ako v lietadle ale ako v traktore...vsetky cudliky s ciernymi krytkami len ten jeden bez, no hroza.

Ako som bol v servise s tou elektrikou tak asi po tyzdni som si vsimol ze ovladanie packa strieracov ide inak ako predtym
t.j. prva poloha- predtym to bolo stieranie v intervaloch, teraz "pomale stieranie" ako pri polohe 2
druha poloha- predtym "pomale stieranie" teraz "pomale stieranie" OK
tretia poloha- predtym "rychle stieranie" teraz "rychle stieranie" OK

chyba mi tam to stieranie v intervaloch teraz musim stale vypinat a zapinat jak somar. Naviac sa mi stierace nevracaju naspat, ked napr.ich vypnem ked su hore tak hore aj ostanu.Zda sa mi ze predtym sa vracali dole ale nie som isty
Aj by som siel za nim ze co mi s tym urobil ale nejak po tom jeho pristupe nemam chut :x navyse mi moze povedat ze som to urobil ja a bude chciet za to zacvakat. Nemate nejake napady? Ako nie je to nejaka extra zavada ale ma to dost irituje.

PříspěvekNapsal: pát 18. pro 2009 21:18:04 
Administrátor

určitě bych za ním zkusil zajít ;) jinak nahoře zustavat nemají, i po vypnutí se vrátí dolů, pokud nevypneš klíček když jsou nahoře
nevím jestli to třeba nemůže být ještě páčkama, ale určitě bych zašel za ním ;) a můžeš mu tam udělat aspon trochu vítr :D

PříspěvekNapsal: sob 19. pro 2009 10:38:27 

no neviem ci mu urobim nejaky vietor...ta jeho povaha to asi bude tazky oriesok. Navyse je teraz pred sviatkami a potom si ma uz ani pamatat nebude. Navyse som to mal bez "blocku", teda nemam ziadny doklad

PříspěvekNapsal: sob 19. pro 2009 11:02:54 
Administrátor

aha, tak to je na levačku no :(

PříspěvekNapsal: sob 23. dub 2011 21:03:36 

hmm, po case sa pokusim oprasit vlakno :-)
postupne davam trosku veci doporiadku a rad by som vyriesil dlhomesacny problem zo stieracmi a to ze mi nefunguje prvy chod stieracov (prerusovany chod stieracov). prva poloha funguje ako druha (pomale suvisle stieranie).neviete mi poradit,kde by mohol by zadrhel???

2.ako mate riesene zamky na dverach? menili ste ich alebo mate este povodne?vodicove dvere totiz odomknem hocjakym klucom, aj palickou od nanuku :-/. Rad by som to nejako poriesil

PříspěvekNapsal: ned 24. dub 2011 8:20:07 

ahojda, k tem steracum, zkus mrknout na motor steracu je tam taka krabicka s elektronikou, byva to dost casto zaoxitovane a mam pocit ze to ovlada i cykly...

inka zamky jsou asik typicka nemoc, ja tez otviral auto vsim co jsem mel po ruce :lol: jako jedine reseni vidim vymenu, oprava je bezvysledna!!!

PříspěvekNapsal: ned 24. dub 2011 11:11:21 
Administrátor

např. moje zámky na sraze neotevřel nikdo a to ani třema různýma klíčema :D výhoda DO :)
další řešení je udělat si DO, vepředu zámky uplně odstranit a sehnat zadní kliky z jiné Cromy a dát je dopředu, takže zámky nebudeš mít vůbec ... a když by náhodou selhalo DO, tak máš pořád šanci dostat se kufrem :)

PříspěvekNapsal: ned 24. dub 2011 19:45:06 

Wasabi2008: hmm motor stieracov sa nachadza kde? tam pod tym plastom medzi "prednym oknom" a motorom?
Simmy:nad DO uz rozmyslam hodne dlho, ale kedze mi funguje to povodne infra tak som to az tak moc neriesil.
Ked si daval DO, menil si aj tie zamky?Chcel som to povodne urobit tak ze zamky odstanim ale ked ma tejto zimy zradila bateria, tak som si to radsej rozmyslel.predsalen, vonku -15 a do auta by som sa nedostal inak ako cez kufor.Holt moc by sa mi pri tej teplote cez ten kufor nechcelo :/

PříspěvekNapsal: ned 24. dub 2011 21:20:56 

jj..je to pod tim plastem, něco jako ježek v kleci :lol: taky jsem si ponadaval, asi jako u starteru :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 143 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina