V srpnu jsem koupil Cromu 2009 1,9 110kw , o zkušenostech s autem se radši nebudu rozepisovat, protože většina problémů asi nebude v autě ale v mé nepředložené a uspěchané koupi. Moje chyba.
Ale - od počátku mám problém s motorem - už od koupě netáhne , jednička, dvojka , trojka nic moc, na čtyřku to táhlo taak od 3.000 otáček, ale s tím jsem se vzhledem k momentlnímu rozpočtu smířil, prostě nebudu závodit, Teď mě ale bohužel po 2.000 ujetých km odešla dvouhmota, auto jsem dal do servisu ( neautorizovaného ), s tím, že bych to potřeboval opravit a zároveň, tak mimo řeč jsem se zmínil o problému s motorem - ale že to nebudu řešit. Dvouhmotu opravili i s tím, že se koukli na klapky jestli nejsou zaseknuté a že mi vyčistili EGR ventil. Už po pár kilometrech jsem zjistil, že auto už nemá zátah ani po 3.000 otáčkách a, že při vyšších otáčkách zepředu podivně píská - bzučí. Spíš to vypadalo na elektrický zvuk, než na mechanický. Vzhledem k tomu, že jsem potřeboval ještě ten den odjet na dovču, tak jsem to risknul, naložil auto i rodinou a odjel . Teď to hlavní , po cca 60 km se rozsvítila kontrolka - Závada vstřikovací soustavy - auto uplně ztratilo výkon tj. rychlost max. 30km po rovině a navíc v kabině začaly být cítit slabě výfukové výpary nebo alespoň něco tomu podobného. Nemáte prosím někdo zkušenost s tímto problémem ? Sice jsem dostal odkaz na kluky co opravují fiaty -
http://www.autoscan.cz - ale jsou k nesehnání a asi bych potřeboval někoho kdo se v tom opravdu vyzná.
Předem Vám všem díky za jakékoliv info.
Martin