Te jasny ze zabavna forma musi byt.Bych nehazel flintu do zita.To prece nemuze nikdo koupit.Zvlast az reknu co za to chci.Takze to budu muset opravit.Narozdil od ostatnich vraku,stoji mi v suchoucke garazi kde nehrozi zadny dalsi velky hniti a nechutny slunecni zareni.On je na tom ve finale nejhur agregat,to nebude tezky sehnat,do roka.Tak je aji mozny ze neprodam,ale jeste koupim.Pockam co Westik,ten ma porad potize se zprovoznenim,dle pul roku starych zprav.Furt nemuze najit babu co mu zaplati opravu,pacholek.
Takze je porad hodne mozny ze ty novy Cromy dojezdi driv nez ta moje bába,ktera mimochodem vlastne porad jede.Ikdyz ted stoji,oproti novym jsem o 500tis km napred,malou odstavku si muzu dovolit,oni tolik stejne nenajedou.Neubyvaji uz ty novoty vlastne?Se me to zda jako uz docela stary auto,na to ze se to neda generalkovat.Nemas slusnej motor s prevodovkou?
Typ si preboucham,dnes uz na STK vi prd kde ma alt 74kw.Prihodis zrepasly poloosy a levej blatnik ve stribrne?Nebudu jezdit prece na modrym.
Bys mel,urcite uz mas mech na gume u okynek.