Jsem si při te vrstve ladu utrhl kliku.Nevadi,mam jinou.Do jara to pocka,otvirat se da.Zacinaji první potize se startérem.Nechce mi zasunovat.Jako kazdou zimu,budu tam muset dat ten lonskej,kterej jsem prez leto docasne opravil.Takto opraveny starter zas vydrzi do další zimy.Otevreni dveri po otluceni te vrstvy ledu celkem slo.Zavreni uz tak uspesny nebylo.Vidim to tak,ze z bezpečnostních duvodu do jara auto nezamykam,kdo ma furt menit ty okna ve dveřích,az přituhne,a ja budu fakt chtit jet z práce dom.
A co se tyka stavu silnic,v lete takovy silnice opravdu nebyvaji.A protože je zima,tak nejsem prekvapen.Kdyz u nas v dedince napadl snih,tak neprijel autobus.Nikdo se tomu nikdy nedivil ze neprijel,protoze preci napadl snih tak nemohl dojet.
Nechapu ze jsou z nejakyho naledi a snihu všichni tak vyvaleni.
To je ta rychla doba.Predstava ze někdo nebude tam kde by mel byt v danou minutu je katastrofalni,nedej boze když ma ze 150ti zpomalit na 50.V ten okamzik nastava civilizacni smrt.
Silnicari opravdu nemaji na 10km silnice jeden posypovy vuz.Urcite nemůžou za to ze tam ten chlap mel byt a proto neprizpusobil rychlost povaze a stavu vozovky a proto ho ted tahaji z auta hasici hydraulikou.Nemel za to sedat když na to nemá.A tech co na to nemaji pribyva.Protoze to za ne resi elektronika a lidi pomalu ztraci vlastnosti ridice.Skoda ze to ta elektonika resi pouze do urcityho momentu.
Když na to nemam,tak nejedu.
Když na to mam,tak jedu.
Když na to mam,jedu a rozstrelim se,tak si reknu stane se,ne.
To jsem si to ale hezky napsal.