Po dlouhé době jsem se zase konečně dostal k nějakému komentáři
Cromka už je u nás doma třetím rokem a vše zase zdárně pokračuje podle mých představ,vše funguje na jedničku,nadále nic nezačalo vrzat loupat a chrastit
Myslím že je to první Fiat co má opravdu top dilenské zpracování.
V minulém roce jsem vyměnil brzdové kotouče,byli tam ještě originál a po deseti letech už nevypadali moc vábně(přední),desky taky byli ještě od novoty,tak šli taký nové.
Dělal jsem i běžný servis olej Selenia,brzdovku Tutelu a chladicí kapalinu Paraflu.
Rozvody jsem svěřil servisu,byli taky ještě originál,ale už to bylo pět let přetažené,tak pro jistotu.V servise mi ukazali řemen,který byl v naprostém pořádku,bez prasklin a náznaku spuchření,dali se i nové kladky a vodní čerpadlo.
Takže rok 2016 proběhl suprově a hurá na další pohodové kilometry s tímto Italským skvostem
U Cromy řeším výměny ročně,protože nájezd mám do 12tis.,u Ducada zase kilometrově protože v něm polykam km. daleko víc,tento měsíc přehoupnu 150tis. a zatím chce jen olej a naftu,takže jsem taky velmi spokojen,sice si občas někde něco zavrže ale má na to nárok,protože po Praze dostává opravdu zabrat
Edit:koupil jsem novou mřížku po kolizi s ptáčkem a zas je vše OK.