VojtikGsxR750 píše:
Mě cca také po těch 900km,ale bohužel,intervaly se zkracovali,zkracovali až sem nedojel ani do obchoďáku..tudíž nasledovala cesta na Slovensko a celá tato eko pí*ovinka s názvem DPF s EGR byla mechanicky i softwarové vyřazena a musím rict,ten motor funguje úplně jinak..
Vojto a po jake době se ti regenerace zkracovala,ze jsi musel FAP odstranit?..po pul roce nebo rok? to neni možné,žeby ti odešel FAP tak rychle?jedině snad,zeby se regenerace vubec nespouštěla nebo si neudělal ani jednou nucenou regeneraci aby si tomu aspon trošku pomohl k lepšímu.Jak sem se dočetl na jiném foru,FAP by mel vydržet až 250t.km Já mám 144tkm a FAP je 100%. Regenerace funguje v mestskem provozu opravdu časteji jak piše Jindřich-Lars2,to už sem taky za dva roky samozrejmě zjistil. Jinak za puvodniho majitele se zrejme FAP čistil uz pri 44t.km a potom ve 60t.km taky a nebo se už možná i měnil,protože Croma jezdila jen kolem "komína".ˇVše sem vyčetl z historie po dobu záruky v Italii,ta je jen po dobu pouze 4 let nebo 120t.km.