Než bych kuchal ven rádio, zajímal by mě od někoho jiného snímek toho štítku se schématem pinů, tj. co za piny tam opravdu má být. AUX vstup by nebyl k zahození, ale co jsem procházel zahraniční fóra, tahle rádia ho standardně neumí (ostatně jak na něj přepneš, že, software ho nenabízí - leda by začal po zapojení). Nemá tam být spíš konektor na CD changer? Z jakého zdroje jsi čerpal info?
EDIT: Chvilku jsem googlil a koukal na několik videí na YT včetně českého... Fakt jim na displeji svítí AUX. Pokud se mi daří správně přečíst popisek na štítku u těch pinů, co ti chybí, asi tam fakt je AF+ a AF-. Na druhou stranu v popiscích těch kabelů prodejci píšou, že se má vybrat buď vstup AUX nebo CD changer. Zajímavý. Bez vyzkoušení na to asi nepřijdem
Taky jsem se dočetl, že osazené piny mají až rádia s podporou MP3.
EDIT2: A jeden z prodejců kabelů myslím tento problém rozštípl:
Ensure your stereo is AUX compatible. Only AUX compatible stereos will work with the above adapter.
It it simple to check if yours is AUX compatible: pushing CD (or SRC) button, AUX must be shown on the display.
Only if AUX appears on the display the above adaptor will work with your stereo.
Please note that above AUX in adapter is not compatible with Blue&Me stereos.
Ensure you have below type of stereo:
Blaupunkt SB05
Tzn. AUX kabely fungují JEN na Blaupunkt SB05, tj. starší model (před-fl) s logem Blaupunkt A ZÁROVEŇ logem MP3 (tj. podporou přehrávání MP3 z CD). Rádio musí mít AUX vstup v nabídce vstupů (při mačkání tlačítka CD). Kabel NEFUNGUJE s Blue&Me (že by na jeho místě byl vstup signálu z B&M... mně se to tak nechce vyndávat
).
EDIT3: Ještě jeden zdroj potvrzující totéž:
Must have all of the following:
Compatible with ISO connector radios
Aux must be selectable before fitted
Not compatible with:
Models where aux is not selectable before fitted
Models with Blue and Me
EDIT4: Potvrdil jsem si domněnku, že do AUX vstupů B&M rádií je zapojen B&M, tj. nejen handsfree, ale i signál z USB, protože ten samozřejmě taky dekóduje B&M. Jen přes CAN sběrnici ovládá popisky na displejích rádia a přístrojovky. Kdo mermo mocí chce AUX, může si ho naháčkovat přímo do vstupních drátů B&M. Pak už stačí jen na flashku dát MP3 obsahující jen ticho, jako zdroj zvolit USB a poslouchat nějaké AUX zařízení. Já teda zůstanu u USB, i když je tvrdohlavý jako mezek