Taky zdravím na Trutnovsko. Určitě sis všiml, že zde již nějaký sraz organizujeme. Účast je z naší strany zatím velmi uspokojivá na naše poměry a věřím, že se zvedne. Abych byl upřímný, tak finance na dva srazy mi určitě nevyjdou a na náchodsku sem byl nedávno pro sedačky a v blízké době se tam rozhodně nechystám, protože to přecijen nemám nejblíže. Nevím jak ostatní členové, ale já se za Vámi tedy asi nepodívám, ale co bych uvítal, by byla vaše účast na našem sraze. Náš sraz by se měl konat na letišti, což mi pro automobilový sraz přijde jako příhodnější místo, než-li louka i pro případné zablbnutí.
Jinak ještě k tomu webovému zázemí ... určitě vás všechny rádi uvítáme i každého zvlášť a nemám v plánu Vás segregovat jako na ty z jiného Croma klubu
budu jen rád, když se mezi nás přidáte a pomůžete rozjet náš malý projekt, který je mimochodem podle mě právě pro tento účel vhodnější. Mimojiné Vám odpadne potřeba rychle rozvíjet vaše stránky a s tím spojené starosti. Já např. na vaše stránky narazil taky snad až po vašem uveřejnění zde na fóru a to sem o Cromách na netu prohledal opravdu hodně.
Budu se tedy těšit na naši další spolupráci nejlépe "pod jednou střechou" a věřím, že nás určitě máte taky čemu přiučit
Jak říkáš ... Cromám zdar.