Tak napisu par veci ohledne srazu na kterem jsem byl tento vikend.
Prijeli sme v patek nejak odpoledne, predem jsem se dohodnul z klukama protoze bych se jinak asi s moji orientaci ztratil.(Uz u znameho se mi stala neprijemna vec ze jsem nemohl nastartovat
tak do me trochu stouchli
)
Dojeli jsme na benzinku kde cekali jeste dalsi kluci a tak sme uz jeli asi v 8 autech a to uz byl celkem supr.
Cestou sme zastavily a ja si rikam co se to zase deje no nejaka lancia v nouzi cela kolona zastavila a po chvili jsem zjistil ze je taky z klubu. Mel prasklou hlavu na motoru a tak sme ho kousek odtahli na misto kde to snad nikdo pres vikend nerozebere a jeli sme dal. (Jeden clen se ho ujal naskladali veci do auta a bylo
)
Konecne na miste uz tam na me nekdo vybafl nejake jmeno vubec nevim o koho jde
jelikoz vsechny jsem znal podle aut a prezdivky...
Neco sme vybalily a zacali se trochu seznamovat nekdo sel stanovat (no my spali v aute)
V sobotu rano v8hod. budicek v 9hodin sme meli byt v Pacove na namesti, prijeli tam nejaci prodejci s novyma detama ktere se dle meho nazoru krasne povedli. Par lidi si udelalo vedomostni test a orientacni jizdu o poukazky na benzin v hodnote 2tis, 1,5tis a 1tis... pro prvni 3mista.
Dale sme jeli do tabora spanilou jizdu, to si nedokazete predstavit tolik aut za sebou (super zazitek).
Po ceste stali policajti a hlidali nam krizovatky, na semaforu oranzova a my meli volnou cestu.
V tabore sme se postavily na namesti a meli trochu rozchod. Par lidi slo na obed nekdo na nejake pamatky a tak.
V 15hod. bylo pokracovani na letiste. No samo ja musel zase delat problemy a prijeli az posledni.
Tam sme se mohli ucastnit jizdy zrucnosti a potom sprintu.
Dale byla diagnostika kdo chtel neco zjistit o svem aute a taky nejaka delta zavodni vykon asi 500koni a co stim ten clovek delal bylo neskutecne.
Jelikoz jsem mel auto v loji tak jsem ani nic nejel, ale nechal jsem se 2x svezt a pekny zazitek jen kola chvizdala
Pritelkyni jsem zaridil jizdu v Thesis a ja si zase rekl o Ferrari
Ten motor je fakt brutalni panove to neni turbina ta kope ale ten 3litr taha od podlahy jen se rozjel a ja se od sedacky nemohl odlepit jakou to ma silu.
Jak vsichni dojeli delalo se skupinove foto.
Mezitim sme si mohli koupit nejake predmety atd, co kdo chte. Ja jsem si kouipil podlozku pod SPZ s domenou klubu a jeste privesek.
Dealeri s deltama prodavali tricka a mikyny se znackou lancia ale na to uz nebyly finance musim to nekde obevit na netu.
Tak potom par lidi odjelo a tak jsem poprosil o posledni rozlaceni a taky se vydal k domovu cesta v pohode a ted musim resit co s autem.
Celkove se mi muj prvni sraz libil a az budeme planovat ten nas tak aspon bude nejaka predstava jak je to jinde.
Kdyby me nesklamalo auto bylo by to lepsi takhle mi to dost zkazilo
Tak a tady par fotek a muzete slintat.
http://cid-0fc41d892fa43512.skydrive.li ... cov%202009