Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je čtv 21. lis 2024 19:43:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 436 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Moje Cromy
PříspěvekNapsal: stř 01. kvě 2013 15:03:59 
Vrchní provokatér fóra

Borci,jsem vypustil krakena!!!!
Obrázek

Obrázek
Trochu krecovita jizda.Kratkej bovden plynu a neprisroubovanej motor vzajemne delali problemy.Zlehka jsem pridal,motor se hnul a natahl si to do plnych a hnul se o to vic.Takze plnej-zadnej.Lehce nad volnobeznyma se to dalo ustalit.Mam za sebou prvnich 200 metru!!!!
Pred sebou porad dost prace.

PříspěvekNapsal: stř 01. kvě 2013 17:54:26 

:lol: moc pěkny :lol:

PříspěvekNapsal: stř 01. kvě 2013 18:03:15 
Administrátor

no paráda ... jako musím říct, že z fotek puvodniho stavu jsem to tipoval na dlouhodoby projekt, ale zabral ses do toho fest :)

PříspěvekNapsal: stř 01. kvě 2013 23:19:17 
Vrchní provokatér fóra

To je nemoc.Proste na tom musim delat a kdyz den vynecham tak mam abstak.Privezl jsem tu trosku 13.10. Casove to neni zly.Ale ted jeste ta hromada blbosticek.Pri me progresivni pracovni dobe(to znamena ze byvam dyl a min nikdy :? ) by to mohlo mit za 2-3mes. po stk.Takze mam skluz.
Hlavni je ze to vyjede z garaze bez vypousteni kol!!!!Diky schodku do ni.

PříspěvekNapsal: čtv 02. kvě 2013 21:08:06 
Vrchní provokatér fóra

Tak jsem vytvoril radny plynovy lanko a prisrouboval jsem motor.Pristi vyjezd uz bude bez problemu.A jeste jsem stihl povarit dvere ridice v okoli pantu.Ne ze by byly shnily,ale kdyz se nemazou panty a zatuhnou,tak to pak ten plech vylame.
Tito lidi co nenamazou ani pant(vime ze ani cep a kriz kardanu) si maji koupit kone.
Auto jim do ruk urcite nepatri. :evil:
A jeste jsem vydelal rozbitou stahovacku a rozchodil sklo.Jinou stahovacku dam priste,uz jsem nestihl.No,od peti do deviti dobry.
Zitra bude ten abstak,tak v 7 dojedu z prace,kdyz dobry. :(

PříspěvekNapsal: sob 04. kvě 2013 20:22:45 
Vrchní provokatér fóra

Tak dnes byl uz pohodovej vyjezd.Zadny problemy s ovladanim plynu.Vyvaril jsem zadni dvere,trochu vic,nesou rezervu.Pak drbani se zamkem a venkovni klikou.Tak nejak jsem nemel co tam patri,ale dva typy zamku prednich dveri a z nich jsem to musel vytvorit.A povedlo se.Vnitrni kliku zrovna tak.Jen zamykat jeste nejdou,vytvorit tahlo.Ridicovi dvere uz jsou zamykat a stahovat okynko.Uz jen vyzvednout tapec.Zbyva vzit doparady spolujezdcovy dvere.A pri kavicce jsem opravil palivomer u nadrze,zapojeni.Uhnily konektory.A funguje!!!Ukazuje ze tam je prd a sviti oko.Pet litru ve stovkove nadrzi odpovida. :(
Obrázek
A co tahle maska? 8-)

PříspěvekNapsal: sob 04. kvě 2013 22:17:52 
Administrátor

ta maska je perfektní :D není doufám jen pujčená

PříspěvekNapsal: sob 04. kvě 2013 22:28:38 
Vrchní provokatér fóra

Neni pujcena.V okoli neni silenec kterej by to vlastnil.
Obcas se nejakej jedinec zepta na co to tady chci mit,ze zde neni teren.Jim rikam ze na povodne.Tady jsou vyplavenci co chvile,ze budu jezdit a divat se jak nemuzou z baraku.Tak je moje odpovet vetsinou dost sere.
Brodivost dle vyrobce 60cm a to jen po podlahu aby se noha nesmocila.Skutecnost je vetsi.Meril jsem Cromuli,60cm je sedak sedadla,prdel ve vode.Praga V3S 90cm.Taky podle vyrobce.Pro srovnani.

PříspěvekNapsal: sob 04. kvě 2013 22:51:39 
Administrátor

:DDDDD a z garáže bude atomový kryt? :D

PříspěvekNapsal: pon 06. kvě 2013 21:04:13 
Vrchní provokatér fóra

Atomovej kryt je prehnanej,ale na nejakou malou katastroficku zustanu mobilni.Tam kde vetsinou osobak uz neni.Ani na zpevnenou cestu neni nutny spolihat.Ale to jsou jen takovy legracky.
Vymenil jsem starter,ten muj pokazde nezasunul,tak nez ocesu venec.Rozchodil jsem strunu otvirani kapoty a vyladil aby kapota drzela hezky zavrena.Pridelal jsem mlhovku a zapojil.Vyvod a vypinac byl ve vybave 8-) takze vcelku lehky a uz me to aji mlzi.Zprovoznil jsem osvetleni RZ.Ze svetel zbyva jen pridelat malej blinkr do blatniku.A z elektriky presvetsit zasuvku pro vozik ze nema do kazdyho koliku jit stava pri parkovackach :roll: .A radio prece!!!Jestli bude slyset :? .Jeste jsem prehodil vyvod pro nahon tachografu aby byl identickej pro napojeni.Ted ho jenom napojit do pristrojovky a testnout jestli da tech 115km/h co pisou :lol:
Na heveru by mohl :lol:
Pokud nenecham zalej nahon obou naprav :o

PříspěvekNapsal: úte 07. kvě 2013 20:32:54 
Vrchní provokatér fóra

No,dneska.Zvelebeni interieru.Zkompletovani pristrojovky,zaplastovani sloupku volantu okolo vypinacu,prisroubovani tunelu nad prevodovkou,prachovky okolo radicich pak na miste,opraveno osvetleni prihradky,zprovoznenej motorek ostrikovacu-bez hadicky.Malej blinkr blatniku namontovanej-funkcni.Pridelany plastovy rozky zadnich narazniku.Zadni dvere z venku uz zamykatelne.A kontrola funkce odvzdusnovaku zadniho difu-napravy.Po odsroubovani si napravnice mohutne odsykla.Takze odvzdusnovak procistenej a namontovanej.Zkontroloval jsem odvzdusneni prednihu difu,tam dobry.Doliti druhe prevodovky,chybeli cca 3 deci z litrove naplne.Kontrola naplne obou difu-ok.
Nezkousel jsem jestli frci ten tachograf,na pet litru uz jsem dvakrat vyjel a najel do garaze,asi bych se daleko nedostal.
Chvalim se,dnes jsem pekne maknul. ;)
Cekam ten porad hlasenej scanec,potrebuji to umyt.A ono porad prd,nebo par kapek :evil:

PříspěvekNapsal: stř 08. kvě 2013 19:10:52 
Vrchní provokatér fóra

No a dnes!Jsem nic neudelal :?
To vas urcite mrzi ze nemate co cist,ze? :cry:

PříspěvekNapsal: čtv 09. kvě 2013 20:47:00 
Vrchní provokatér fóra

Takze dneska.Uz je v poradku ta zlobiva zasuvka pro vozik.Ocistl jsem,oskrabal a natrel odrezovacem podlahu spolujezdce.Doted neslo vyjizdet s autem a ja se na to nechtel natahovat prez ridice.Je rozhybana stahovacka spolujezdcova okna a bylo tam spatne vedeny tahlo otvirani dveri a stahovacka se o nej zastavila.A to hlavni,vsechny dily vyfuku jsou namontovany!Chybi me jedna spona k dokonale tesnosti.Uz i tak to lahodi uchu!!!

PříspěvekNapsal: čtv 23. kvě 2013 22:41:32 
Vrchní provokatér fóra

Borci,nemam notas. S podavanim zprav jsem timpadem vyrizen. Ve zkratce:kdyz to klapne,ve stredu projdu stk,prihlasim a od stanice tk uz odjedu po svych. Drzte palce!

PříspěvekNapsal: ned 09. čer 2013 21:11:15 
Vrchní provokatér fóra

Trocha vody,trocha slunka.To zas bude komaru :roll:

PříspěvekNapsal: pon 10. čer 2013 11:14:49 
Administrátor

no já už myslel, že bez notasu budeš na věky :) je ti jasné, že máš ted co dohánět, po tom informačním tichu, muhehe

PříspěvekNapsal: pon 10. čer 2013 18:11:13 
Vrchní provokatér fóra

No jo,to je mi jasny ze mam acko. Ale je zde ještě další problém.Pri me gramotnosti s praci se zarizenim o vice jak dvou tlačítkách se nejak nemuzu domluvit na prenosu fotek z mobilu do notase.A tak nechci bez fotodokumentace cosi zdlouhave vypisovat.
Rypat muzu i nadále ;)

PříspěvekNapsal: pon 10. čer 2013 19:40:21 
Vrchní provokatér fóra

Tak jsem to teda nevydrzel :oops: a popral se s tim prenosem foto.
Takze.V tu stredu jsem na STK nejel.Nezdal se me krok brzdovyho pedalu.Do toho jsem zjistil ze ta baba v invalidnim duchodu se kterou jsem mel dohodu na prihlaseni na vydrb s ekodani uz invalida není.Proste ji to vzali.Zacal jsem shanet nejakyho invalidy a repas sadu brzdového valce.Oboji srovnatelnej problém.Invalidu uz mam.Sadu taky.Nesedely gumičky zpětných ventilku.Druha sada stejnej problém.Delaly se ctyri typy a neda se zjistit r.v myho valce.Vzdal jsem to.Vzal jsem zrepaslej brzdovej valec na furgona s tim ze jsem dal svůj spatnej aviackej valec.Kus za kus a doplatek.Nasledne zacalo prolínat jedno predni prasatko.Zakoupeny gumičky s předstihem prisly vhod.Odmastovaci sprej sice pomohl,ale ne dost.Kolo nechtělo do smyku.Prehodil jsem na prednich kolech nabezny pakny.Uz jdou kola soucasne.Zacalo prolínat zadni prasatko.Tam uz se sprej na odmasteni chytl,zadni pakny jsou nove oblozeny z modernějšího materialu a ten asi tolik nepije.A při cekani na ty spatny sady do brzdovyho valce jsem rozhodil zadni dif.
Obrázek

Obrázek

Obrázek
Byla vule na hrideli hrusky a to dost velka.Zuby ještě docela ok,cekal jsem horsi.Vuli hridele jsem vymezil,vuli mezi zuby jsem seridil a doufal ze jsem mu tim prodlouzil zivotnost.Vysledej prekvapivej.Uz to nad 40km/h nehučí jak stara karosa 8-)

Obrázek

Zbytek znate.
Ve stredu jdu na STK,drzte palce! :?
Obrázek

Obrázek
Hezkej minibar,hezky sedadla ;) Malej uz pracuje s tatem 8-)

PříspěvekNapsal: úte 11. čer 2013 18:16:43 

Moc pěkny. Malej se vyřadil :lol: jak dopadla STK??? Sorry na video teď mam fofr a nějak se mi taky nedaři dat do video programu no totiž některy kodeky nepodporuji ale pracuji na tom

PříspěvekNapsal: úte 11. čer 2013 22:44:32 
Vrchní provokatér fóra

No prave,STK se odlozila az na tu zitrejsi stredu.mam nervy jak skolak.Uz z toho ani nemuzu pit pivo :?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 436 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina