Ahoj, procetl jsem si to cele.
Tak nazacatek te vitam a jsem rad ze dalsi clovek shani cromu/themu. Dnes se toho lidi spise zbavuji.
Tuto themu jsem sledoval na bazosi take. A velmi se mi libila, prave proto jak rikal Simmy, nafta a SW.
Tedy ale cumim jak puk, to co popisujes je tey vazne skoda. Je praavda ze spousta veci je resitelnych ale myslim ze jde o princip. O korozi rici mohl, to ze je neco se zadnimi dvermi take, o zrcatku se mohl zminit. A ty sedacky, to uz je kapitola sama o sobe. Ano svy byly roztrzene ale nebyla nahodou kuze i jakoby stahnuta??? Toto uz se podle me neda opravit a nebo velmi pracne a stejne by se muselo kus kuze vymenit za novou, takove sedacky jsem jednou mel doma. Nakonec jsem potah vyhodil. Ale byla to velika skoda.
Je mi velmi lito co se ti stalo a musim rici ze me se stalo temer totozne. Chtel jsem koupit auto ktere mi vyhovovalo vsemi smery, jak barvou, motorem i vybavou. (thema) Majiteli jsem volal nekolikrat, psal emaily, posilal mi foto. Vse se zdalo v poradku. Jeste jsem majiteli primo rikal ze to mam hodne, hodne, hodne daleko a pojedu primo s podvalem. OK OK vse je tak jak rikam.
Ale kdyz jsem prijel, myslel jsem ze ho asi zabiju.
Je shnila? Ne (u ridicovy strany bylo podel celeho prahu nejaky tmel)
Jsou nejake skrabance nebo boule? Ne (zadni blatnik byl opravovany ze dite by to udelalo lepe, vystouple asi o 1-2cm mimo auto)
Co je s tim kufrem ze nesedi? Nevim (byl totalne nakrivo)
Jaky je interier? Seredne sedacky (kdyz jsem videl ze stropnice je provesena, vyfotil mi tu pulku co byla v pohode)
Kamarad se podival z boku, a to auto bylo bourene? Ne nebylo!!! Pritom auto totalne z boku nakrivo. Po pulhodine priznal ze to malinko odrel o plot.
Pak jsme se podivali pod motor a pry ten ram pod motorem je praskly??? Ne neni!!! Vzdyt tam vidim svar. Jo ale je svareny. (to by pry neproslo technickou dovozovou)
Tak kolik za to chces??? 500e
To je moc, dam 300e
Doprdele to mi nabizel ten chlapek co tu byl minule, to ma cenu jen ten motor!!!
No vsak taky jen ten motor bych si asi nakonec nechal. A jeli jsme domu...
Jo a nejvetsi perlicka nakonec nerekl jsem tedy jak daleko jsem to mel.
Ja bydlim v praze, jel jsem vlakem ke kamaradovi do brna (ma podval) a od nej na slovenko ale uplne na kraj slovenska (vranov nad toplou, pokud se nemylim)
Takze nasranej jak svina, kamaradovi jsem ale naftu zaplatit musel to da rozum. A to jeste nemluvim ze jsme vlastne byli cely den od rana az do vecera v aute. Vylet za 7-8tisic a auto jsem tam nechal
Ale proc to pisu??? I presto kdyz jsem videl takto zubozene auto, ktereho mi bylo velmi lito. Bych chtel aby jsi na themy nezanevrel.
Ty auta jsou paradni, ale kdyz je potom nekdo kokot a takhle ho znici (auto za to nemuze)
Takze hledej, hledej a urcite neco obevis.
Co to tak sleduji, tak na slovensku toho mate daleko vice nez my tady v cr.
Ale take vim ze nafta v sw se shani spatne, navic pokud chces treba i 3.serii???
Ale pred nedavnem se na slovensku prodavala nadherna 1.serie v turbu a to by jsi mel klenot (podle fotek)