Ne tak úplně, Simmy. Zrcátko, který mám já, je jak elektricky ovládaný tak i elektricky sklopný. Rozdíl (nebo spíš potíž) je v tom, že moje má jinej systém elektrickýho ovládání (= kulatej mechanismus, kterej má osu ve svým středu a tím natáčí zrcátko, který se na něj nacvakne).
Navíc ten mechanismus je našroubovanej na plastový kostře (na obrázku je to vidět), která se v mým případě kopancem nějakýho chuligána zlomila v místech, kde je našroubovaná na držák motůrků.
Proto já nesháním až tak úplně zrcátko, stačilo by mi, kdyby někdo měl zničený zrcátko mýho typu ale se zdravou plastovou kostrou.
Narozdíl od toho zrcátko, který jsem koupil, má kostru železnou, je mnohem těžší, a mechanismus ovládání zrcátka spočívá v šesti kloubcích, který si jednotlivě zrcátko naklápí podle toho, na kterou stranu šofér potřebuje.
Já už jsem to teda trošku vyřešil, tu kostru jsem slepil dvousložkovým lepidlem, který udává nosnost až 320 kg/cm2, ale nová kostra je nová kostra...
Čili taky potřebuju prodat zrcátko, který jaksi nepotřebuju, to na fotkach...
P.S. Na tý Cromě, co máš na díly, je snímač rychlosti součástí spojenou s motorem ?