Caute hosaci,
tak dlhodobejsie zapasim s problemami pri jazde v noci (uplne sproste blizko to svieti, hlavne pri tlmenych) a taktiez pri chytani spodku(najma vana) na parkoviskach a podobne.
Kedze som nedavno preparoval Cromulu na STK/EK, myslel som ze mi vytkne ze to blbe svieti. Avsak presiel tym "vozikom" a nic na svetla nepovedal. Ked sa sli skusat brzdy, zavadil prednym naraznikom o tie valceky. Skonstatoval, ze ne ten predok volajako nizko. Tudiz ma napadlo, ze pruziny boli menene spolu s osadenymi tlmicmi este davnejsie zo starsej cromy (r.v 90) co typek rozbil, slo mi hlavne o tie tlmice,kere boli v lepsom stave ako tie moje. Nejak som si neuvedomil ze tie pruziny mozu byt kratsie.
Dnes som skusil zmerat vzdialenost spodku predneho naraznika od cesty, nameral som
neuveritelnych 12,5cm. Skuste prosim Vas zmerat aj vy, kolko nameriate???
Tiez som sa pytal v obchode na nejaky sposob podlozenia niecoho pod tie pruziny , zeby to bolo vyssie. Typek mi povedal ze nic takeho ho nenapada a ze aj tak to casom vypadne odtial, a druhy typek dodal, ze problem moze byt v pruzine, ze nema " dostatocnu silu" aby to auto vyssie drzalo.
Tie pruziny rozmyslam kupit new, nebude to ale draha zalezitost? Existuje iba jedna velkost tych pruzin, alebo ako to vlastne je? bojim sa, ze ked to aj nahodou kupim, ze ten predok bude na tom tak isto ako je teraz.
Za Vase rady opat vopred dakujem a ospravedlnujem sa za text bez diakritiky