tu o které ted mluvíš sem nedávno měnil taky
nestačí rozebrat jen ten panel, ale musíš rozkuchat celé tlačítko. mimochodem k tomu jak říkáš, že chceš aby svítilo vše, tak se o to snažím taky, to pak někdo v noci se dne do auta a "tyyyvole .. to je jak v letadle .. dyt tolik čudlíků tu ani nemůže být, kolik jich tu svítí"
jinak jak říká jozev ... prvně vyndáš to sklo ... vypač ho šroubovákem tenkým a vypač ho z přední strany, ne nikde z boku jako sem to já delal chybně. Potom na tebe vykoukne takový hooodně dlouhý šroub co drží ten panel u stropu .. ten vyšroubuj a tahem dozadu celý panel vytáhneš ... ted vidíš ty dvě tlačítka, odpojíš konektory a tlačítka jakoby protlačíš ven (jakoby směrem do interiéru) .. potom máš v ruce samotné tlačítko, sundáš tu širokou část, na které je obrázek toho tlačítka a tím už vidíš žárovku .. ten spínač co se pohybuje musíš sundat ze bytku tlačítka, ale opatrně, je tam vodící drátek, at ho při zpětné montáží navlečeš do jeho dráhy a taky bacha na pružinku která tam je, aby si ji neztratil .. tím už si u žárovičky, která je připevněna zasunutou plošnou destičkou, což uvidíš sám ... tu destičku musíš vytáhnout tím směrem, kde vedou nožičky té žárovky a až budeš dávat žárovku novou, tak její nožičky zasuneš do drážek v plošné destičce a zasuneš zpět do toho plastu. Není to nic extra těžkého, ale na blbou výměnu žárovky je to postup jak cip
Nejvíc mi dalo zabrat sehnat tu žárovku .. sháněl sem ji víc jak měsíc no a ted mi přijde, jakoby byla o něco silnější, protože to tlačítko asi trochu víc topí ... přemýšlel sem, že tam dám diodu, protože ta by se tam vešla, ale nevěděl sem, jak bych tam vymyslel předřadný odpor, tak sem se na to vybodl ... tak at se zdárně povede