Zdravim vas vsetkych
Uz pred par dnami som narazil na toto forum a prave nejaky problem tak sa chcem popytat. Cromu mam asi nejaky ten polrok, je to 2,0 16V `94 rocnik s prerabkou na LPG a vraj original abarth od fiatu,aj ked to naisto uz neviem
Auticko je super, vsetko jak to tu vsetci pisete, akurat len ze som teraz musel hned vrazit nejake tie peniazky na tlmice, pruziny, brzdy a nejake tie ostatne malickosti, ale kazde auticko nieco stoji a ked tak nech stoji za to
Kazdopadne pisem preto do tohto vlakna, pretoze ma vcera nemilo prekvapilo a nechalo v stichu! Dosiel som do Kosic na intrak, vsetko jak vzdy, auto som odstavil a vcera vecer sadnem, otocim klucom a NIC! Ani netuklo! Dnes poobede som sa na to trosku pozrel a podarilo sa mi auto 2x nastartovat no potom jak uz som sa s tym tolko hral a snazil sa to nakopnut, uz definitivne nesiel. Asi som ho vybil, tak ma dnes kamosi roztlacili a trocha som ho bol prebehnut, nech sa dobije, no a teraz konecne k veci
Vypol som motor a skusil. NIC... No pocas supania som zistil, ze ak zatlacim na kluc, smerom do vnutra, tak trosicku tazsie, no predsa naskoci... Samozrejme to tak nechcem nechat, tak v com moze byt problem?? Zle kontakty??? Ked to takto robi... A este som si vsimol pocas minulych oprav, ze pod volantom, resp v tom kryte na volante, medzi tymi vsetkymi kablami a tak, mi svieti nejaka ziarovka. Nepremeraval som kolko mi odobera bat, pri vypnutom stave, no vypojil som ju! Vcera, ked som ju zapojil este svietila, ale ked som asi vybil auto, prestala svietit a dnes po tej jazde mi opat zacala svietit, tak som ju tam uz nechal. Kazdopadne absolutne neviem od coho to tam je a preco to svieti, tak sa chcem opytat, ci to este nieksto z vas ma nie co take?????? Svieti to inac stale! Teda aj ked je auto nastartovane, aj pri vypnutom motore...
Dik za odpovede hosi a ked bude kusa casu, tak pofotim auticko a hodim to tu
A som inac rad, ze som na toto forum narazil