Ahoj, zkoušel jsi se připojit přes ten kkl kabel? Já jsem ještě s jedním kolegou vyměnil můj bluetooth modul za jeho ELM 327 s drátem-usb viz. odkaz
http://wigishop.cz/spe/product/index/u/ ... v-1-5-obd2Říkal jsem si, že to třeba půjde. Opět nic. Port nastaven ok. Interface připojen, nainstalovaná free verze Multiecuscan - nejnovější. V noťasu mám win. 10. Ještě jsem si říkal, jestli to není těma Woknama 10. A po připojení přes MES to nedělá nic. Píše to poznámku, není spojení-zkontrolujte kabel nebo poznámku time of.. . Na přiloženém cd je ovladač a nějaké skenovací programy. Jeden se chytil - screenmaster. Ale ukáže to pouze pár údajů - otáčky, teplotu, nějaký tlak. Ale nic co se týká filtru pevných částic.
Má někdo podobnou zkušenost s ELM 327 a povedlo se mu to rozchodit? Poradíte mi? mám obavu, že koupím kkl kabel a opět to budou vyhozené peníze. Ani neznám nikoho v okolí, kdo by mi s tím poradil a vyzkoušel. Ještě jsem četl, že by se měla krabička rozdělat a odstranit příslušný odpor. Ale vždy se to týkalo něčeho jiného než kontroly motoru.
Předem díky za jakoukoliv informaci:)