zdravim chlapci niesom tu dlho ale neviem kto z vas vytvoril toto forum ale bol to genius
vdaka prispevkom a niektorych perfektych rad od odbornikou, ktore som tu nasiel, som sa nielen vela priucil ale dokonca sa mi aj podarilo opravit moje Cromátko (1,9TDid r.v.89). Na ktorom byvali majitel jazdil kym to nezastalo....
jednoducho jazdil bez oleja, co sposobilo zaseknutie vacky nasledkom coho sa odtrhol srob spajajuci vacku z ozubenym kolesom na rozvode, klepnutym ventilom (nastastie len jeden) a uplne zodranym ojnicnym loziskom (šalka).... cize som mal co robit kym som poopravoval vsetky chyby... : po rozobrati motoru som zistil ze som prvy co po 22. rokoch prevadzky rozobral ten motor...
dnes uz auto ide aj ked este z mensimi chybyckami..... vdaka otcovej mudrosti, ktory ked vyradoval regatu motor vybral a nechal doma... ten motor je trosku inaksi ako v crome ale ako darca suciastok posluzil vyborne
Dakujem za toto forum lebo bez neho by som fakt niektore veci nedokazal opravit.... Dakujem
a len tak pre zaujimavost moja croma je odomna o 3 roky starsia