Ahoj všichni, tak tady vám představuji svoji druhou lásku (první musí být přítelkyně,jinak by to bylo prej na rozchod).Kdysi jsme v rodině měli 2.5 TD,a byla spokojenost,tak jsem měl jednoduchý výběr. Tuhle jsem přivezl v roce 2006 od Berlína,to měla najeto slabých 120 000. Němec ji měl v hodně solidním stavu (tlumiče koni, prý chip atd atd..),takže nebylo co řešit. Jinak je to 2.0 16 V,101 kW (s chipem prý i víc,ale jak to zodpovědně zjistit,pokud člověk nechce na brzdu nebo rochat v jednotce,že??) ,r.v. 12/93,krom sedadel vše v elektrice,šíbr,aut. topení (původně jsem si myslel,že jde o klima,ta mi teď občas chybí,ale co se dá dělat),prostě klasika...já jsem krom běžné údržby dodělal pár úprav víceméně pro zlepšení stability atd.. pneu 205/50 R15, podložky vpředu 15mm vzadu 20mm, rozpěra v motoru a v kufru, otevřený filtr KN, HID bixenon sadu, křídlo, atest fólie na zadek, gumové podložky pod zadní tlumiče,ledky do parkovačeka do interiéru, uvažuju o denním svícení...možná si ještě časem na něco vzpomenu....jinak musím řict že dnes má najeto 190 000 a za ty 4 roky mě nikdy nikde nenechala, pořád umí jet 90 i 200km/h,spousta místa,pohodli,takže dokud bude jezdit,já měnit nebudu
jinak tady jsem vyštrachal nějaké fotky,časem nafotím třeba ještě zadek a motor aby to bylo komplet