No neni to sranda rikam ze jsme se stim sral docela dlouho.Zakladem je to cerpadlo nastavit na budik mam zato vyska zdvihu pistku v cerpadle nakych 2,5cm H.Ú. Je to napsane v knize JAK nato mozna kecam je tam jiny udaj uz si to presne nepamatuji ale tusim ze to bylo neco kolem 2cm.Pote se musi s cerpadlem tocit v PROTISMERU hodinovich rucicek kdyz se koukas proti nemu.Tocit myslim v radkach milimetru takze sem postupoval a az na poctvrte sem se vratil spet a tam to nechal.Kazdy pootoceni byla skusebni jizda takze jestli nekdo ma predstavu co znamena povolit a znova utahnou zvlast tu matku na cerp. zespoda vzadu tak moc dobre vi ocem mluvim aco je to za nekrestansky porod opravdu to vyzadovalo hodne trpelivosti ale pak sem byl stasnej jak blecha.Kdyz vam reknu ze kdyz jsem to jel projet uz teda naposledy a hrabalo to na dvojaka tak sem nechapal!A na pridani plynu na jednicku se to rozhrabe jak krtek
nicmene stou sazivosti to neni tak hrozny samozrejme kdyz plnej tak to cudi ne cerne jak nektere nacipovane tdi ale huli.Ale kdyz sem stim zesrandy zatocil nekam do neznama to bylo hnet na zacatku pokusu tak to jste meli vydet no vlastne ono nebylo vydet a jeste to nejelo no des.Jo to mi taky páni ze servisu rikali ze schorej skapnou pisty ze to znicim a dalsi nejapne poznamky typu praskne hlava atd. no byli chytry jak radia ze sem nemlcel a v zivote nevideli rozdelany cerpadlo to kdyz sem delal tak sem byl trosku nesvuj chcala stoho nafta a do servisu sem to davat teda nechtel to je jasny zejo
si pamatuji ze se to celi tenkrat name vysipalo tak sem ho celi rozkuchal a doufal ze ho dam dohromady tak jak bylo.No nedal
musel jsem ho zas vyndat!