Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je ned 16. pro 2018 11:27:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: pon 06. čer 2011 14:53:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31. kvě 2011 16:11:06
Bydliště: Mar.Lázně
Nevíte na co je tohle ? To nad zpětnym zrcátkem
Obrázek
napadá mě jestli to nemělo DO jinak nevim

_________________
Fiat Croma
2.0 ie
1994


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: pon 06. čer 2011 15:06:03 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01. úno 2009 3:34:46
Bydliště: Frenštát p.R.
měl by to být přijímač na IR DO :)

_________________
FIAT Croma 2.5 TD [85kW][r.v. 1996] ... Bastimento in argento
FIAT Croma 2.5 V6 [117kW][r.v. 1993] ... FIAT con Cuore Sportivo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: pon 06. čer 2011 15:36:46 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31. kvě 2011 16:11:06
Bydliště: Mar.Lázně
Simmy píše:
měl by to být přijímač na IR DO :)

No tak sem to tušil zprávně ;)

_________________
Fiat Croma
2.0 ie
1994


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: pon 27. čer 2011 19:30:10 
Offline
Mecenáš fóra

Registrován: pát 06. úno 2009 7:44:56
Ano spravne, Simmy ma pravdu. A ten malinky cudlik je na reset a nastaveni dalkoveho ovladani centralu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: úte 28. čer 2011 18:14:47 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 31. kvě 2011 16:11:06
Bydliště: Mar.Lázně
Mě to je celý k ničemu i ten čudlík :D nemám ovladání a ani to myslím nefunguje ta ledka nesvítila nikdy .. hehe :D

_________________
Fiat Croma
2.0 ie
1994


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: čtv 12. led 2012 16:57:54 
Offline
Mecenáš fóra

Registrován: pát 06. úno 2009 7:44:56
Mam doma central ktery se da jednoduse vlozit do, toho original :) Vejde se to tam ja si to do sve cromy daval. A zapojeni je snadne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: úte 19. srp 2014 21:13:45 
Offline

Registrován: úte 22. čer 2010 13:17:52
Bydliště: LBC
Zdravím,
zajímá mě ten centrál co se dá vložit do toho originálního, můžeš mi poslat schema zapojení a kde se to dá koupit ?
Popřípadě co proto musím udělat ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: úte 19. srp 2014 21:22:13 
Offline
Mecenáš fóra

Registrován: pát 06. úno 2009 7:44:56
Ahoj, vsimni si kdy jsem prispevek psal :)
Nevim jestli mam central jeste doma. Nicmene co to je za znacku nevim - nejky univerzal.
Na zapojeni jsem schema nemel, zkouseli jsme kde je staly plus a potom nasli kostru. Dalsi kabely jsou na blinkry a potom na zavirani a otevirani dveri.

Muzu se mrknout na ten central, jestli jej jeste nekde najdu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: úte 19. srp 2014 22:02:00 
Offline

Registrován: úte 22. čer 2010 13:17:52
Bydliště: LBC
Díky za odpověď, centrální zamykání mi funguje na klíček myslel jsem , že se jedná o doplnění stávajícího centrálu na centrál na připojení jednotky na DO.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: stř 20. srp 2014 17:23:20 
Offline
Mecenáš fóra

Registrován: pát 06. úno 2009 7:44:56
Vsak ano, me fungoval take central na klic. To co jsem pridaval byl prijimac a vysilaac (dalkovy)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: stř 20. srp 2014 20:48:21 
Offline

Registrován: úte 22. čer 2010 13:17:52
Bydliště: LBC
Tak to jsem rád , že to půjde také na DO, můžeš mi poslat tedy to schema nebo jak a co tam zapojit nebo co koupit aby fungoval central také na DO ?
Ty to máš zapojené a funkční ? Stačí mi zaslat potřebné rady, popřípadě foto.
Mám ještě otázku. V Cromě mám též originál autoalarm, který je prý na tento systém dálkového ovládání napojen a je i tím aktivován.
Máš v tomto nějaké zkušenosti co s tím ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: čtv 21. srp 2014 5:38:44 
Offline
Mecenáš fóra

Registrován: pát 06. úno 2009 7:44:56
S alarmem nemam zkusenosti zadne.
Ja cromu uz nemam, takze vyfotit nemohu. Schema zapojeni nemam a jak rikam ani jsem zadne nemel. Ja tenkrat koupil cromu a ten chlapek mi k tomu dal dalkove ovladani (universalni) a pry, ze to pujde zapojit. Jen tak ze zvedavosti jsme to s kamaaradem zkusily a fungovalo to. Podivam se jestli mam ten modul doma (mel jsem 2), kdyztak bych ti ho poslal (ale nic neslibuji, nevim kde skoncil, nekolikrat jsem se stehoval).

Momentalne mam themu, a mam central na dalku (funkcni) udajne bych tam mel mit take alarm, takze budu resit co a jak. Pokud bych zjistil info, dam vedet, protoze ty auta jsou temer stejne.
;inkak tady na foru (lachtan) to je mach na elektriku (mimo jine). Mozna by mohl poradit lepe nez ja (ale malokdy se prihlasi - spoustu prace).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: K čemu to je ?
PříspěvekNapsal: úte 26. srp 2014 21:03:59 
Offline

Registrován: úte 22. čer 2010 13:17:52
Bydliště: LBC
Díky za opověď


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz