Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je stř 18. črc 2018 2:00:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 24. úno 2011 15:26:45 
Offline

Registrován: úte 01. zář 2009 8:46:51
Jelikoz presne nevim jak ty silentbloky vypadaji potreboval bych primo odkaz kde bych je koupil.doufam ze jsem se vyjadril dobre..jde o silentbloky ktere jsou ukotvene pred zadnim kolem....zhruba v miste kde konci prah.
neni to nahodou tento silentblok? http://www.pop-art.cz/AhxPagPrdDet.aspx?PrdRc=2470


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 24. úno 2011 18:54:51 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 02. úno 2009 16:19:00
Bydliště: Big Ujlak
je to on

_________________
Fiat Croma 2.5TDs-74kw
http://saliky.webgarden.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 25. úno 2011 23:03:08 
Offline

Registrován: úte 01. zář 2009 8:46:51
Je problem ho vymenit doma?Nebo to neni nic sloziteho?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 25. úno 2011 23:19:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 02. úno 2009 16:19:00
Bydliště: Big Ujlak
nič to neni treba len trocha zručnosti a rozmyšlania...

_________________
Fiat Croma 2.5TDs-74kw
http://saliky.webgarden.cz/


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 05. bře 2011 0:35:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 14. kvě 2010 19:31:58
starej vyřežeš,vymlátíš,cokoli a novej sem tam se šikovným kouskem trubky(nebo i zbytek starého nerozřezaného silentbloku) natlačil ve svěráku, jen je třeba pomalu a nezdeformovat...zábavy max. na hoďku :-)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06. bře 2011 0:25:38 
Offline

Registrován: úte 01. zář 2009 8:46:51
Jirka12 píše:
starej vyřežeš,vymlátíš,cokoli a novej sem tam se šikovným kouskem trubky(nebo i zbytek starého nerozřezaného silentbloku) natlačil ve svěráku, jen je třeba pomalu a nezdeformovat...zábavy max. na hoďku :-)

presne jak rikas...vyndat cele rameno a pak si s nim "uzit" nema chybu :lol: jeste ze ta svina jezdi za par litru jinak by sla.... :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 06. bře 2011 10:59:03 
Offline
Vrchní provokatér fóra
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. úno 2011 21:57:50
Bydliště: Kroměříž
Nejlepsi je vyrezat gumu nozem a kovovy pouzdro silembloku proriznout pilkou dvakrat asi centimetr od sebe.Pak jde snadno ven vetsim sroubovakem.Nalisovat sverakem,pokud je dost velkej a vydrzi to.Opatrne at nezdeformujes objimky silembloku.Je dobry mezi ne vlozit velkou matku.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 02. črc 2011 22:17:10 
Offline

Registrován: pát 08. říj 2010 18:44:41
Ma tento silemblok dake oznacenie lebo ho musim menit a chcem ho kupit na slovensku aby som sel do obchodu aspon s necim a nebehal tam furt koli vymene


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 03. črc 2011 23:29:35 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01. úno 2009 3:34:46
Bydliště: Frenštát p.R.
no v prvním příspěvku máš odkaz na díl a jeho číslo ... a mimo jiné tam je i číslo originálního dílu ;)

_________________
FIAT Croma 2.5 TD [85kW][r.v. 1996] ... Bastimento in argento
FIAT Croma 2.5 V6 [117kW][r.v. 1993] ... FIAT con Cuore Sportivo


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 04. črc 2011 11:25:10 
Offline

Registrován: pát 08. říj 2010 18:44:41
Jezis ja som sprosty asi som spal ked som to kukal hups :?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 15. lis 2012 22:12:54 
Offline

Registrován: čtv 15. lis 2012 21:54:11
taky me cekajivymenit cepi a silenbloky.budu to delat sam tak snad to pujde


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 16. lis 2012 21:39:06 
Offline
Vrchní provokatér fóra
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. úno 2011 21:57:50
Bydliště: Kroměříž
jde to,pokud nejsi levej. Na postup se muzes ptat,lepsi jak neco nenavratne zprznit :roll:
At se dari!


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 16. lis 2012 21:48:50 
Offline

Registrován: čtv 15. lis 2012 21:54:11
tak snad tak levej nebudu.us sem neco malo dokupi dal tak snadto bude vpoho.chci se zeptat jestli jde namontovat turbo na 2.0.ie


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 16. lis 2012 23:26:08 
Offline
Vrchní provokatér fóra
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. úno 2011 21:57:50
Bydliště: Kroměříž
Ty chces za kazdou cenu cist ANO.Tak teda jo,dej ho tam,myslim ze tech par kilo vahy turba ie uveze.Mercedesy mivaji kompresor,taky uvezes.A letadla maji?Vrtuli taky uvezes.
Komu neni rady,tomu neni pomoci.
Kdo chce kam,pomozme mu tam.
Ale nechci te nastvat,nebo urazit,myslim to v dobrym.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 17. lis 2012 22:22:50 
Offline

Registrován: čtv 15. lis 2012 21:54:11
:D
jestli to je na me tak se nezlobim


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz