Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je pon 24. zář 2018 6:42:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tempomat
PříspěvekNapsal: ned 29. led 2012 23:31:15 
Offline
Vrchní provokatér fóra
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. úno 2011 21:57:50
Bydliště: Kroměříž
Chtel bych se zeptat.Mam podobny zarizeni v jedne crome.Funguje tak ze pri urcite rychlosti zmacknu tlacitko a pri prekroceni teto rychlosti me to akusticky hlasi tuto skutecnost.Je to doba kamenna,ale v jine Crome jsem se s tim nesetkal.Je to v miste kontrolniho panelu,Kde jindy byva olej a voda.Ma to jeste nekdo?Jen ze zvedavosti.Hlavne to frci aniz by me fungoval tachometr.Fungovalo i s.Asi budik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pon 30. led 2012 0:15:52 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01. úno 2009 3:34:46
Bydliště: Frenštát p.R.
tohle jsem zatím viděl vždy jen v turbových verzích, ale už jsem se s tím setkal ... někdo ten panel v inzerci i nabízí, zajímalo by mě, jestli stačí namontovat jen ten panel nebo je k tomu potřeba něco víc ... pokud by ses někdy hodně nudil, můžeš ten svuj panel zkusit strčit do jiné Cromy, jestli to bude fungovat taky :)

_________________
FIAT Croma 2.5 TD [85kW][r.v. 1996] ... Bastimento in argento
FIAT Croma 2.5 V6 [117kW][r.v. 1993] ... FIAT con Cuore Sportivo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pon 30. led 2012 9:00:15 
Offline
Vrchní provokatér fóra
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 17. úno 2011 21:57:50
Bydliště: Kroměříž
Nemuzu delat pokusy.Stoji me v bazaru.Ale Tie to nikdy nebyla.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pon 30. led 2012 10:19:27 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01. úno 2009 3:34:46
Bydliště: Frenštát p.R.
aha, to je ta bazarová

no, tak je teda možné, že to nebylo ovlivněno motorem, ale přáním zákazníka

_________________
FIAT Croma 2.5 TD [85kW][r.v. 1996] ... Bastimento in argento
FIAT Croma 2.5 V6 [117kW][r.v. 1993] ... FIAT con Cuore Sportivo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pon 30. led 2012 11:38:35 
Offline

Registrován: sob 26. pro 2009 8:01:50
Bydliště: Ložín, okr. Michalovce, SVK
ja som to mal v tom automate


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pon 30. led 2012 21:23:40 
Offline
Mecenáš fóra

Registrován: pát 06. úno 2009 7:44:56
Ja to na theme mam taky ale neni to tempomat nybrz, speed limit.
Kamarad co mel cromu v turbu to mel taky ale na moji crome to nebylo kastle (v6)
Jinak themy ve 3.serii to maji snad vsechny.

A opravdu to funguje tak ze kdyz jedu dejme tomu 50km/h zmacknu cudlik, pipne to a jakmile tuto rychlost prekrocim zacne to pipat kdyz spomalim pipani prestane. Nejak moc to nepouzivam vadi me to pipani :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: úte 31. led 2012 21:32:59 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 27. úno 2010 11:07:53
jj je to v tom automate hosi ale dufam ze to bude fungovat aj po prerabke ked nie to bude kurva pruser :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: pát 27. pro 2013 20:54:53 
Offline

Registrován: sob 28. led 2012 17:16:35
Bydliště: Plzen
Prosim nevite nekdo jak a kam je speed limit napojen? Nejake schema nebo dobra rada. Sehnal jsem totiz jiny check panel a chtel bych to zprovoznit moje croma to nemela. Dik


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz