Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je stř 19. úno 2020 23:07:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s 2,0 IE
PříspěvekNapsal: sob 03. bře 2012 10:22:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 29. led 2012 9:53:25
Bydliště: Brno
Zdarec, mám malý problém, někdy mi při rozjezdu na jedničku, začne hodně cukat motor, jakoby se zadusil, pokud hned zařadím dvojku auto jede, takhle to kucká jen na tu jedničku. Na ostatní kvalty motor tájne od 1000 otáček do maxima bez cuknutí, ale na tu jedničku to takhle občas zaškube. Nesetkal se někdo s tím? Díky za radu

_________________
Váša Croma 2,0ie - http://www.fiatcroma.webnode.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s 2,0 IE
PříspěvekNapsal: sob 03. bře 2012 10:26:05 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01. úno 2009 3:34:46
Bydliště: Frenštát p.R.
to bych viděl spíš jen na špatnou práci s plynem :) nedovedu si vysvětlit, proč by to jinak dělal jen na jedničku

jedině nějaký silentblok, kdy při rozjezdu, kdy na motor pusobi nejvetsi kroutici moment, tak se motor nakloní a ono ti to přes lanko přidá nebo ubere plyn

_________________
FIAT Croma 2.5 TD [85kW][r.v. 1996] ... Bastimento in argento
FIAT Croma 2.5 V6 [117kW][r.v. 1993] ... FIAT con Cuore Sportivo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s 2,0 IE
PříspěvekNapsal: sob 03. bře 2012 21:03:41 
Offline

Registrován: pon 03. kvě 2010 10:56:25
Skus juknout na svicky me to jednou take jednou delala a bylaws rupla svicka yes den to nechapal a u jinych mi to nedelalo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s 2,0 IE
PříspěvekNapsal: ned 04. bře 2012 9:55:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 29. led 2012 9:53:25
Bydliště: Brno
Svíčky zkusím jak se na to dostanu, ale fakt je divný že to děla jen na jedničku, jak tam lupneš dvojku, tak to táhne ve všech otáčkách bez cuknutí. Ještě mě napadlo, jestli není něco se spojkou.....

_________________
Váša Croma 2,0ie - http://www.fiatcroma.webnode.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s 2,0 IE
PříspěvekNapsal: čtv 05. dub 2012 15:56:08 
Offline
Mecenáš fóra

Registrován: pát 06. úno 2009 7:44:56
Presne toto mi delala taky croma. Az jsem si rikal co jsem to za blba ze se neumim ani rozjet. A jak pise Simmy je to silentblokem. Po vymene ukazkovy rozjezd. (delalo mi to jen na jednicku)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz