tak s politováním musím všem oznámit, že se i v tak malém spolku, kterým náš Croma klub je, našla první svině, na kterou je třeba dávat si pozor.
Jedná se o uživatele Filipecek, se kterým jsme se domlouvali na prodeji mých kol .... první scénář byl takový, že si měl vzít kola na Cromu, telefonicky jsme se domlouvali co kdy a jak, a když jsem mu měl kola už posílat, tak se mi uráčil napsat, že má kola jiná ... to by ještě nebylo to nejhorší, řekněme, že to možná není uplně košér, ale obchod je obchod. Nicméně řekl, že je vezme pro otce na jeho auto. Domluvili jsme se, že pošle zálohu a hned další víkend kola pošlu. Záloha nikde a důvěřivý Simmy letěl s kolama na poštu ... záloha nikde ani další dny a komunikace začala váznou, výmluvy o tom, jak je v zahraničí a tak. Telefony nebere, na zprávy odepisoval sporadicky a když odepsal, tak samé lži, jak peníze pošle, jak vše zaplatí a podobně. Týden ležel balík na poště a nikdo nebral telefony, tak jsem si vyžádal kontakt na otce, ten telefony taky nebral. Od té doby komunikace žádná. Ted? Soukromé zprávy čte, ale už nemá ani koule odepsat. Telefonní číslo už pro jistotu zřejmě zahodil. Já zaplatil kolům výlet po ČR za 600,- a kola si nikdo neuráčil vyzvednout.
Takže tímto varuji jak před tímto uživatelem, tak před přehnanou důvěřivostí při obchodování na internetu, byť v rámci klubů.
_________________ FIAT Croma 2.5 TD [85kW][r.v. 1996] ... Bastimento in argento FIAT Croma 2.5 V6 [117kW][r.v. 1993] ... FIAT con Cuore Sportivo
|