Fórum FIAT Croma klub

... úlohou tohoto fóra je sjednotit všechny majitele a příznivce vozů FIAT Croma za účelem výměny zkušeností, poskytnutí rad a informací
Právě je pon 20. srp 2018 17:25:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: pát 04. říj 2013 15:32:43 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
Má někdo nějakou zkušenost s navigací v Cromě mám ji ,ale jen Itálii . Dá se tam nahrát něco jiného ?


Naposledy upravil jakubka.v dne pát 04. říj 2013 15:36:04, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: pát 04. říj 2013 15:34:29 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
Má někdo zkušenosti co se dá provést s tovární navigaci ve Fiatu Croma dá se přehrát nějakou jinou?Díky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 08. říj 2013 10:08:24 
Offline
Mecenáš fóra
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06. říj 2012 17:39:35
Bydliště: Opatovice
Citace:
Má někdo zkušenosti co se dá provést s tovární navigaci ve Fiatu Croma dá se přehrát nějakou jinou?Díky za radu.


Pokud se nepletu, navigace v Cromě používá mapy uložené na paměťové kartě SD. Mapy lze dohrat přidáním na kartu, ale co jsem četl v manuálu od navigace, tak jsou potřeba nějaké kódy k odblokování dotyčných nových map - tedy aktivaci. Mapové podklady lze použít od různých výrobců, podporovaných SW v rádiu. Já osobně bych uvítal, kdyby na SD kartě bylo vše včetně SW a díky tomu, by šlo použít jakoukoliv navigaci.

V PC mám návod pro originál navigaci, uživatelský. Kdyby jsi chtěl, napiš SZ.

_________________
Fiat Croma II 1,9JTD Multijet 88kW 12/2006
Fiat Marea weekend 1,9 tdi 1998 ex
Fiat Tipo 1,4i.e. ex


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 08. říj 2013 14:58:02 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 12. úno 2013 18:50:06
Bydliště: Třebíč
JiFi píše:
Citace:
Má někdo zkušenosti co se dá provést s tovární navigaci ve Fiatu Croma dá se přehrát nějakou jinou?Díky za radu.


Pokud se nepletu, navigace v Cromě používá mapy uložené na paměťové kartě SD. Mapy lze dohrat přidáním na kartu, ale co jsem četl v manuálu od navigace, tak jsou potřeba nějaké kódy k odblokování dotyčných nových map - tedy aktivaci. Mapové podklady lze použít od různých výrobců, podporovaných SW v rádiu. Já osobně bych uvítal, kdyby na SD kartě bylo vše včetně SW a díky tomu, by šlo použít jakoukoliv navigaci.

V PC mám návod pro originál navigaci, uživatelský. Kdyby jsi chtěl, napiš SZ.

Ahoj já měl mapovy podklady na CD včetně SW

_________________
Fiat Croma 2,4 JTD Emotion 147kw
viewtopic.php?f=10&t=1089
http://www.youtube.com/user/Lars1FK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 08. říj 2013 15:17:24 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
Díky za radu . Kde je ta SD karta uložená já mám k autu dvě CD s mapou střední Itálie což je mi v čechách na nic a kdyby bylo možné ten návod nějak poslat byl bych velice rád. Někde jsem četl že tam někdo dal AYGO a SYGIC a chodilo to skvěle ale už nevím kde to bylo .Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: ned 13. říj 2013 12:57:19 
Offline
Mecenáš fóra
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06. říj 2012 17:39:35
Bydliště: Opatovice
Lars2 píše:
Ahoj já měl mapovy podklady na CD včetně SW


Takže jsem se možná spletl. A jakým způsobem rádio nahrává mapy? trvale do pameti Rádia nebo tam to CD musíš mít trvale?

Toto je výtah z manuálu k Instant Nav, nevím přesně kolik verzí se dělalo jinak.


Obrázek

Obrázek

_________________
Fiat Croma II 1,9JTD Multijet 88kW 12/2006
Fiat Marea weekend 1,9 tdi 1998 ex
Fiat Tipo 1,4i.e. ex


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 15:28:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 12. úno 2013 18:50:06
Bydliště: Třebíč
JiFi: to CD muselo byt v radiu trvale bez něj to nejelo. Já tam měl jen Italii zbytek Evropy byly jen hlavni tahy. Třeba ČR tam byly jen krajsky města a jejich hlavni průtahy nic vic. Takže v našich podminkach nepoužitelny. U mne šlo radio - navigace ven z auta protože jsem z radia nemohl vyloudit žadny zvuk a nikdo si s tim nevěděl rady.

_________________
Fiat Croma 2,4 JTD Emotion 147kw
viewtopic.php?f=10&t=1089
http://www.youtube.com/user/Lars1FK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: pon 14. říj 2013 19:36:41 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
díky tak to jsme na tom podobně mě radio hraje , ale navigace je pase . Někde na netu jsem četl že tam někdo nahrál aygo a nebo sigic a chodilo to .Díky za info .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 15. říj 2013 12:05:54 
Offline
Mecenáš fóra
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06. říj 2012 17:39:35
Bydliště: Opatovice
Pokud jsem dobře informován, v rádiu je operační sysystem windows CE. A pokud to funguje stejně jako s verzi SD karty, tak stačí mít celou navigaci včetně map na CD. Raději bych však uvítal, kdyby to podporovalo DVD, protože na CD se tech map moc nevejde.

_________________
Fiat Croma II 1,9JTD Multijet 88kW 12/2006
Fiat Marea weekend 1,9 tdi 1998 ex
Fiat Tipo 1,4i.e. ex


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 22. říj 2013 15:52:24 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
JiFi. Já tam to CD musím mít stále jinak navigace nejde myslíš , že tam půjde z CD třeba AYGO nebo SIGIC máš nějaké zkušenosti ? Nebo rady ta italská navigace je nám tu na ho… jinak já mám na CD ještě mapové podklady z navigace MIO kterou mám doma?Díky za rady .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 22. říj 2013 18:55:41 
Offline
Mecenáš fóra
Uživatelský avatar

Registrován: sob 06. říj 2012 17:39:35
Bydliště: Opatovice
jakubka.v píše:
JiFi. Já tam to CD musím mít stále jinak navigace nejde myslíš , že tam půjde z CD třeba AYGO nebo SIGIC máš nějaké zkušenosti ? Nebo rady ta italská navigace je nám tu na ho… jinak já mám na CD ještě mapové podklady z navigace MIO kterou mám doma?Díky za rady .


To by chtělo zkusit. Nejsem si jist, jak přesně to funguje ve verzi s CD. Prakticky lze říct, že by teoreticky mohlo stačit mit mapy na CD a zkusit funkčnost. Obávám se, že to ale fungovat nebude, sám zkušenost nemám, jen vycházím z manuálu. Nemám u sebe tolik peněz na jiné rádio.

_________________
Fiat Croma II 1,9JTD Multijet 88kW 12/2006
Fiat Marea weekend 1,9 tdi 1998 ex
Fiat Tipo 1,4i.e. ex


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: čtv 21. lis 2013 22:36:31 
Offline

Registrován: čtv 21. lis 2013 20:58:33
Bydliště: Brno
Návod od kolegů - snad se nebudou zlobit :roll:
Kód:
http://www.gabriel-net.de/forum/showthread.php?t=20664

_________________
Croma 2006 1,9 JTD 16V Multijet, automat, black Emotion
Marea HLX 2,4 TD 1998 grigio met. ex
Ritmo 1,9 TD 1987 grigio met. ex


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: sob 18. led 2014 9:54:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18. led 2014 9:30:55
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Navigaci mam na cd, cd s mapami ČR mám a fungují ale celkove funkčnost dosti mizerna..grafika tristní a celkově to nejede moc dobře..zlatá navi v telefonu nebo externí..jinak mam i Setup cd na předělání grafiky a systému z Cromy po faceliftu..ale sou tam min změny..

_________________
Fiat Cromático 1.9 JTDm, DPF off, EGR off, chip by Šarkan - 180hp a 380Nm..
ex Suzuki Gsx-R 750 K4
ex Bmw 730i e32 LPG..to byla páni limuzínka
ex Subaru Impreza GT ve válečných WRC polepech.. 220koni a 4x4.. porno na silnicích..tu už nic nepřekoná..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: sob 18. led 2014 18:24:50 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
To máš tu co tu prodávají zhruba za 2400 kč a je tam Česká republika , Slovensko ,Polsko,Maďarsko,Slovinsko,Chorvatsko a Srbsko .Díky za odpověď .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: pon 20. led 2014 20:37:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18. led 2014 9:30:55
Bydliště: Žďár nad Sázavou
To Nevim co se tu kde prodává, a za kolik ale mě to stalo trošku času,hledání a jedno prázdné cd.. Ale co si tak pamatuji je to cd se státy středo-východní Evropy..cz, sk a dal na východ..na jiném Fiat fóru je odkaz na mapy 2014, ale to odzkoušené nemám..mechanika v aute je citlivá a nechce se jí moc žvýkat cd..

_________________
Fiat Cromático 1.9 JTDm, DPF off, EGR off, chip by Šarkan - 180hp a 380Nm..
ex Suzuki Gsx-R 750 K4
ex Bmw 730i e32 LPG..to byla páni limuzínka
ex Subaru Impreza GT ve válečných WRC polepech.. 220koni a 4x4.. porno na silnicích..tu už nic nepřekoná..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 14:57:27 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
To CD co mám na mysli je v prodeji na www.navigace24.eu .A když jsem se díval tak nabízeli USB mapy 2010 a CD mapy 2013 za USB chtějí 2360Kč a CD bylo trochu dražší asi 2500 Kč. tak díky za informaci.Dnes mi jeden známí říkal že našel na netu , ale to je prý děs a hrůza žádné rozlišení prostě jako když to děcko maluje tužkou nemá to žádné 3D ani snad 2D.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: úte 21. led 2014 19:49:55 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 18. led 2014 9:30:55
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Pokud budes mit zájem vyfotím ti obrázek přímo z navigace,ale je fakt ze grafika je hooodne low-end..ale dle mého to nemá co delat s kvalitou map na cd..je to už dané z výroby..proto sem zvolil Setup cd a předělání grafiky z novější Cromy..ale moc velký rozdíl to není..ja primárně používám navi na své Lumii 920, a v aute poslouchám music ;)

_________________
Fiat Cromático 1.9 JTDm, DPF off, EGR off, chip by Šarkan - 180hp a 380Nm..
ex Suzuki Gsx-R 750 K4
ex Bmw 730i e32 LPG..to byla páni limuzínka
ex Subaru Impreza GT ve válečných WRC polepech.. 220koni a 4x4.. porno na silnicích..tu už nic nepřekoná..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: stř 22. led 2014 17:15:46 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
Jestli je možné poslat to foto tak mám zájem to vidět já zas když to tam je tak bych to rád využil díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: pát 21. bře 2014 23:05:16 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 18. úno 2014 20:35:53
Bydliště: Brno
jakubka.v píše:
Jestli je možné poslat to foto tak mám zájem to vidět já zas když to tam je tak bych to rád využil díky
Cau,jak vidim,tak ti nikdo zadnou foto neukazal,takze ukazu vsem ja.V pondeli sem si obednal cd do navi u http://www.navigace24.eu a uz je mam doma.Vse funguje jak ma,teda az na zvuk,ale to je zase uplne jina kapitola.Proste navi funguje.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

_________________
Fiat Croma 2.4 MultiJet 2006,full optional con tetto panoramico, cerchi in lega da 18,vetri posteriori oscurati, sedili in pelle,navigatore, interf.telefono con comandi radio e cell al volante, 11x airbag,motore in perfette condizioni. Autocell.773684798


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace Fiat Croma
PříspěvekNapsal: sob 22. bře 2014 16:12:06 
Offline

Registrován: pát 27. zář 2013 11:35:51
Bydliště: Česká Třebová 607812974
Tak to není špatný a jak čeština ta tam taky půjde pokud ano ta já si ho taky koupím já totiž co mám CD tak to žvaní jen italsky a nebo anglicky :x .Díky za ukázku a když si tak píšeme mám takový malý , ale zásadní problém když mrzne tak nejde auto odemknout dálkovým ovládáním , ale pouze klíčem a dělá to od - 0,5 stupňů a to už jsem dal i novou baterku do ovladače. Díky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz